هرچند جوانه ها از دیر زمان خصوصا در فرهنگ های شرقی شناخته شده بودهاند، اما در دهه های اخیر مصرف آنها در سراسر جهان روند روبه رشدی داشته است که میتواند در نتیجه افزایش دانش بشر درباره اثرات غذای سالم بر زندگی بشر و تقاضای زیاد برای انواع رژیم های سالم و ویژه مانند مدیترانه ای، گیاه خواری، خام خواری و مانند آنها باشد.
در این میان توجه خاص به جوانه ها بخاطر فرآیند 100 درصد طبیعی در تولید آنها، عدم استفاده از هرگونه ماده افزودنی و محتوای غنی از اسیدهای آمینه، ویتامین ها بخصوص گروه ب، آهن، روی، آنزیمهای ضروری و آنتی اکسیدانهای حیاتی برای بدن میباشد.
به اعتقاد طب سنتی، مصرف مقادیر توصیه شده جوانه ها میتواند به افزایش سطح انرژی بدن و هوشیاری ذهنی کمک کند و بعلاوه در مشکلات وزن و برطرف شدن ناراحتی های پوستی و التهابات نیز موثر باشد.
جوانه ها همچنین بخاطر ویژگی های منحصر بفرد در طعم و ظاهرشان، در تزئین سالادها و برخی غذاها نیز استفاده میشود.
Reviews
حذف فیلترهاThere are no reviews yet.