آرد سفید بوتیا یکی از انواع آردهای پرکاربرد و مورد توجه در آشپزی است که از گندم سفید به دست می آید. این نوع آرد به دلیل پوشیدگی خاصی که دارد، در بسیاری از غذاها استفاده می شود مانند نان، پیتزا، کیک و شیرینی. آرد سفید بوتیا دارای قدرت ژله ای بالا بوده و موجب افزایش حجم خمیر و بالا رفتن حجم نان یا شیرینی می شود.
این آرد دارای مقدار زیادی پروتئین و ویتامین B است که برای سلامتی عضلات و اعصاب بسیار مفید است. همچنین حاوی مقدار قابل توجهی کلسیم و آهن می باشد که برای سلامت استخوان ها و تقویت سیستم ایمنی بدن حائز اهمیت است.
از آنجا که آرد سفید بوتیا دارای گلوتن بالا است، برای افرادی که به آلرژی گلوتن یا سلیاک مبتلا هستند یا دچار حساسیت به آن هستند، توصیه نمی شود. در کل، آرد سفید بوتیا به عنوان یکی از انواع اصلی آردها در آشپزی شناخته شده و به دلیل ویژگی هایش برای تهیه انواع غذاها بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.
Reviews
حذف فیلترهاThere are no reviews yet.